Naše poslanstvo

Prevajalska agencija Lingo si je za svojo vizijo določila brisanje meje med lokalnim in globalnim. Kako jo bomo uresničili?

Naša primarna dejavnost je prevajanje, torej storitev, ki sama po sebi stremi k medkulturnem povezovanju in odpravljanju komunikacijskih prepadov. Zavedamo se namreč, da je kakovostno prevajanje v tuje jezike in prilagajanje vsebin tujim kulturnim okoljem danes ključni predpogoj za zagon določene dejavnosti ter globalne prepoznavnosti in uspešnosti podjetja.

Poleg tega skušamo za naše storitve (prevajanje in lektoriranje) čim učinkoviteje izrabiti in se posluževati prednosti, ki jih nudi Internet, edini pravi globalni medij, kjer je svet dobesedno na dosegu miške. Internet in spletna pošta brišeta fizične razdalje in čas, ter nam tako omogočata, da lahko storitev opravimo izredno hitro, ne glede na to, kje se nahaja naročnik in kje prevajalec, naj bo to Koper, Obala, Slovenija, Evropa ali Svet.

Lokalno je v svojem malem, izoliranem manevrskem prostoru dolgoročno večinoma obsojeno na neuspeh. Jezik je tisti, ki lahko lokalnost, pristnost, specifičnost ter inovativnost ponese v svet in s tem svojo posebnost samo še utrjuje, širše afirmira ter širi svoj krog potencialnih odjemalcev.

Naše podjetje si s svojim poslanstvom prizadeva še:

  • Svojim strankam zagotoviti izredno kakovostne, hitre in cenovno ugodne prevajalske storitve
  • Razvijati vedno nove spletne rešitve, ki bi prevajanje naredile dostopnejše in enostavnejše – z odpravo prostorskih preprek med udeleženci – ter tako tudi znatno ublažile velike finančne stroške
  • Olajšati podjetjem in posameznikom prodor v mednarodno trgovanje in poslovanje in tako njihovo dejavnost odpreti v svet
  • Spodbujati in širiti razpoznavnost regionalnega turizma

S prevajalsko agencijo Lingo je prevajanje v izbrane jezike postalo sila preprosto, hitro in dostopno vsakomur. Sodelujemo z več kot 300 izkušenimi prevajalci, ki bodo v najkrajšem možnem času prevedli vaše besedilo, mi pa vam bomo prevod še hitreje dostavili.

Z našo pomočjo jezik ni več ovira. Še več. Je namreč ključ do globalne prisotnosti. Prevajanje smo priredili v skladu z neomejenimi in skrajno praktičnimi potenciali spleta, tako da je naša storitev kakovostna, hitra in cenovno ugodna rešitev.